Vår historie

Flyt ble stiftet i 2021, og er grunnlagt på en 25 år lang reise i ERP-implementeringer både lokalt og globalt. 
Etter mange år med det som lenge har vært de største og ledende ERP systemene i verden så vi et behov for å finne et ekte ERP-system med god støtte for den typiske norske mellomstore bedrift. -Der hvor prosesskrav går langt utenfor det som kan dekkes av lokale systemer med utspring i regnskapssytemer, men hvor de største globale ERP-systemene blir for kompliserte og for dyre. Så falt valget på Odoo, og vi har siden oppstarten ledet etableringen av Odoo i Norge. 

Vi tilbyr

Vi tilbyr full styring og støtte i din digitaliseringsreise, enten dette er din bedrifts førstereis, eller om du allerede har hatt en fungerende systemstøtte men har behov for en mer fremtidsrettet og skalerbar løsning.

ERP-prosjekter er historisk notoriske for å være dyre og vanskelige. Og det kan de fortsatt være. Derfor er det utrolig viktig å ha med seg en partner på reisen som kjenner til hva som kan gå rett og galt, og som har erfaring og metodikk for å sikre at din risiko minimeres.

Når et implementeringsprosjekt er levert, tilbyr vi løpende support og forbedringsprosjekter, for å sikre en kontinuerlig forbedring av dine prosesser.

Våre konsulenter er høyt utdannede og har lang operasjonell erfaring, og vil utfordre og rådgi deg på hvordan din bedrift kan bli bedre.

Si hei til oss

Vi har våre kontorer på Majorstuen i Oslo, og der kan du komme og treffe de hyggelige menneskene du ser under. I tillegg har vi nesten like mange utviklere i Rajkot i India, for de som vil ta en litt lenger tur for å hilsen på hyggelige Flyt'ere.

Jakob Hansen-Tangen

ERP Arkitekt og Daglig Leder
Jakob har en bred og variert bakgrunn fra industri og konsulentvirksomhet, Han er en av mange Ind-Øk'ere fra NTNU i Flyt, og han er ansvarlig for alt som skjer hos oss. I tillegg er han en svært erfaren Odoo-konsulent.

Trine Haugen

Administrasjonsansvarlig
Trine utgjør sammen med Jakob selskapets administrasjon. Hun sørger for at maskineriet er velsmurt og at alle har det de trenger. I tillegg sitter hun med ansvar for regnskap og lønn.

Petter Kaarby

ERP Konsulent
Petter er utdannet siviløkonom fra NHH med master i finans. Han har tidligere erfaring som CFO og er nå Odoo-konsulent og rådgiver innenfor regnskap og controlling i Flyt. Petter har vært med oss siden 2021.

Nicholas Bjerke

ERP konsulent og Integrasjonsansvarlig
Nicholas har bakgrunn som teknisk SAP-konsulent, og kombinerer nå sine funksjonelle evner med de tekniske, og eier Flyt's integrasjonshub der vi kjører våre kunders integrasjoner.

Sigrid Hov Fodnæss

Prosjektdirektør
Sigrid har mange års erfaring med å utvikle virksomheters konkurranseevne og operative slagkraft gjennom å lede digitale initiativer som prosjektleder, programleder og IT direktør. I Flyt har hun helhetlig leveranseansvar og leder prosjektene hos våre største kunder.

Eirik Fischer

ERP Konsulent
Eirik har studert industriell økonomi ved NTNU, og har bakgrunn som daglig leder i en teknologibedrift, og har en forkjærlighet for startups og scale-ups. Eirik tar alle roller i våre Odoo-prosjekter.

Kjartan Albrigsten

ERP Konsulent
Kjartan har bakgrunn fra forsvaret, og har jobbet som daglig leder og fabrikksjef i flere norske industribedrifter. Han har erfaring fra mekaniske bedrifter, elektronikkproduksjon og byggebransjen. Han har vært Odoo-bruker selv, og vet hva som forventes av et ERP-system.

Martin Akslen

ERP Konsulent
Martin er utdannet siviløkonom med spesialisering innen operations og supply chain management og har flere års erfaring med ERP, både som konsulent og in-house ERP-spesialist. Han er storfornøyd når han får samarbeide med kunder for å finne løsninger som forbedrer deres hverdag.

Tord Røsstad

ERP Konsulent
Tord er utdannet siviløkonom fra NHH med master i strategi og innovasjon. Før han begynte i Flyt har han flere år med digitalisering og ERP implementering bak seg. Han er spesialist på CRM, Salg og Logistikk i Odoo.

Syver Anmarkrud

ERP Arkitekt
Vi kan skylde på Syver for at Flyt eksisterer, og han har jobbet med ERP siden 90-tallet i forrige millennium. Han er god på å se hvordan et ERP-system best kan understøtte våre kunders behov, og hvordan et prosjekt skal gjennomføres.

Eyvind Kilvik

ERP Konsulent 
Eyvind har et tiår med erfaring innenfor ERP – først innenfor SAP og i senere tid innenfor Odoo. Han behersker å fylle rollen både som funksjonell konsulent og som en teknisk ressurs i små og store ERP-prosjekter.

Andreas Vaage

ERP Konsulent
Andreas har lang erfaring som prosesskonsulent og var en av de første i teamet til Flyt. Han har fokus på Prosjekt, HR og Salg i Odoo. På CVen skriver han også Indøk NTNU og 71° Nord-vinner.

Rune Restad

ERP Konsulent 
Rune kommer rett til Flyt som digitaliserings ansvarlig i  produksjonsindustrien. Han har bred erfaring fra bl.a. Sparebanken 1, app-grunder, næringsliv, butikksjef og arbeid i Asia. Utdannet med flere bachelorgrader bl.a. innen Organisasjon og Ledelse og i Medisin. En nordlending som er vår representant i Sør-Norge.

Cecilie Stensæter

 Økonomikonsulent                                                                             Cecilie har utdanning fra NTNU innen økonomi, ledelse og bærekraft og har i senere tid tatt en bachelor i «regnskap og økonomi rådgivning» for å oppnå rollen som statsautorisert regnskapsfører. Tidligere jobbet hun i regnskapsfører selskap og som kunderådgiver i bank. Cecilie er å finne på vårt Valdres kontor. 


Torvald Bringsvor

ERP Utvikler
Torvald er utdannet Telematikk ingeniør fra Høgskolen i Ålesund (nå NTNU). Han har jobbet med systemutvikling i mange ulike sammenhenger og har jobbet med integrasjon av ulike økonomisystem, blant annet Odoo. Han liker å jobbe med totalbildet fra funksjonelle behov til tekniske løsninger. Han har også erfaring med smidig og lean metodikk.

Ida Iversen

ERP konsulent                                                                                                Ida har en en mastergrad i logistikk og supply chain management fra The University of Sheffield. Hun har bakgrunn som ERP konsulent innenfor Infor LN og er spesielt interessert i skjæringspunktet mellom logistikk og SCM prosesser og teknologi.